Pasta i champignonsauce

Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.
Bedømmelse (33 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta i champignonsauce

Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.

Antal portioner
  • 400 g tørret pasta

Pynt

  • sprødstegt bacon
  • hakket kruspersille

Fremgangsmåde:

Svits rødløg i smør i en gryde. Tilsæt champignonerne og svits dem med i ca. 3 min. Hæld bouillonen ved. Lad saucen koge ved svag varme uden låg i ca. 5 min. Tilsæt piskefløde og kog endnu 5 min. Smag saucen til med salt og peber.

Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Drys bacontern og persille over.

Tip

Saucen kan serveres med revet ost til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 32 %
Print