Pasta med ostesauce
30 min

Pasta med ostesauce

God hjemmelavet ostesauce af blåskimmelost - klæder pasta rigtig godt!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med ostesauce

God hjemmelavet ostesauce af blåskimmelost - klæder pasta rigtig godt!

Antal portioner
  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 4 liter vand
  • 4 tsk groft salt
  • 350 g broccoli i buketter
  • 5 stilke bladselleri i skrå skiver
  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter mælk
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • 75 g Castello® creamy Blue
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogt skinke i strimler
  • 50 g sorte oliven

Fremgangsmåde:

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen ca. 9 min., til den er næsten mør. Tilsæt broccoli og bladselleri og kog i yderligere ca. 4 min. Lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Rør imens mel og 2½ spsk af mælken sammen i en tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillon. Tilsæt ost i små stykker, salt og peber. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag til og server ostesaucen sammen med pasta, grønt, skinke og oliven.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 22 %
Print