Peberfrugtsauce og pasta

Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Peberfrugtsauce og pasta

Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.

Antal portioner
  • 7 røde peberfrugter (ca. 1 kg)
  • 50 g smuttede mandler

Tilbehør

  • 1 limefrugt i både

Fremgangsmåde:

Flæk og rens peberfrugterne. Læg dem på en plade med alufolie, med skindsiden opad. Grill peberfrugterne øverst i ovnen. Tag peberfrugterne ud og dæk dem med et stykke bagepapir - og et viskestykke. Lad peberfrugterne hvile ca. 15 min. og træk skindet af dem. Skær peberfrugterne i brede strimler.

Kom mandlerne i en tør pande og rist dem under omrøring, først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Kom tomater, flløde, peberfrugter, salt og peber i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend den nykogte spaghetti i saucen og smag til.

Ved serveringen

Bland ost, mandler og limeskal og server blandingen som drys til pastaretten.

Grill

Ca. 7 min. - eller ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 24 %
Print