Der er masser af mulighed for at variere pasta med kylling - brug fx de grøntsager du har på lager. Har du brug for et sprødt drys er røgede hakkede mandler et godt tilbehør - eller alternativ til bacon. Pasta med kylling kan spices op med chili - både i frisk og/eller tørret udgave.
11003 kJ / 2630 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 27,3 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 12,4 g |
Fedt: | 27 % | 3,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
400 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
125 g
Kalkunbacon i tynde strimler
|
|
2
Røde peberfrugter i lange strimler (ca. 300 g)
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
3
Gulerødder i halve skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx spiraler
|
|
4 dl
Ostesauce
|