Pistaciekager med ingefærfrosting

Smagfulde pistaciekager med ingefær-skyr frosting. Et perfekt match til en god kop kaffe.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pistaciekager med ingefærfrosting

Smagfulde pistaciekager med ingefær-skyr frosting. Et perfekt match til en god kop kaffe.

Ca. 30 stykker

Antal portioner
  • 125 g usaltede pistacienøddekerner

Bund

  • 125 g smør - smeltet
  • 250 g knuste søde firkantede kiks
  • 60 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 50 g finthakket kandiseret ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1½ dl kondenseret mælk

Ingefærfrosting

Fremgangsmåde:

Kom pistacienødderne i en tør pande. Rist dem ved kraftig varme og under omrøring i 8-10 min. Hak dem groft.

Bund

Bland 75 g af pistacienødderne sammen med smør, kiks og de øvrige ingredienser. Pres dejen ud i en bagepapirsbeklædt form (ca. 18 x 30 cm). Sæt den i fryseren i ca. ½ time - til den har sat sig.

Ingefærfrosting

Pisk flormelis, smør, sirup, skyr og ingefær luftig og cremet. Smør frostingen på den kolde bund og drys med resten af pistacienødderne. Sæt kagen i fryseren i ca. ½ time - til frostingen har sat sig. Skær kagen ud i små stykker og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 23900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 50 %
Print