Pizza med frisk ananas
45 min

Pizza med frisk ananas

Den klassiske "hawaii" pizza med ananas - dog uden skinke! Den kan man selvfølgelig altid tilføje, hvis man synes den mangler.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza med frisk ananas

Den klassiske "hawaii" pizza med ananas - dog uden skinke! Den kan man selvfølgelig altid tilføje, hvis man synes den mangler.

Antal portioner
  • 25 g gær
  • ¼ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g hvedemel (ca. 7 dl)

Fyld

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i vandet. Kom salt, olivenolie og mel i og ælt dejen godt igennem. Del dejen i 4 lige store portioner. Hæver tildækket til dobbelt størrelse på bageplade. Rul dejen ud til 4 pizzaer på et meldrysset bord eller på et stykke bagepapir.

Fyld

Rør hakket tomat sammen med salt og peber. Fordel saucen på hver pizza. Kom ananasstykker og rød peber på og fordel den revne ost på de 4 pizzaer. Drys med oregano på hver pizza. Bag pizzaerne midt i ovnen og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %
Print