Pizza med skinke og semidried tomatoes

Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza med skinke og semidried tomatoes

Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.

Antal portioner
  • 1 pakke pizzadeje - færdige
  • 75 g Castello® creamy Blue
  • ½ liter renset rucolasalat
  • 85 g lufttørret skinke i tynde skiver, fx parmaskinke
  • 100 g semidried tomatoes i olie - afdryppede

Fremgangsmåde:

Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og lad den stå på køkkenbordet i ca. 10 min. Fordel ca. 50 g af osten på den ene halvdel af dejen. Fold den anden halvdel dej ind over ostedelen og tryk forsigtigt dejen sammen. Bag pizzabunden midt i ovnen. Tag bunden ud og fordel ruccola, skinke og tomater. Pynt pizzaen med resten af osten og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 37 %
Print