Quesadillas med kikærter og smeltet ost

Dejlige quesadillas (fyldte tortillapandekager med smeltet ost) med vegetarisk fyld. På toppen iskold skyrdressing....og koriander der giver smag af Mellem- og Sydamerika.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Quesadillas med kikærter og smeltet ost

Dejlige quesadillas (fyldte tortillapandekager med smeltet ost) med vegetarisk fyld. På toppen iskold skyrdressing....og koriander der giver smag af Mellem- og Sydamerika.

Antal portioner
  • 1 dåse kikærter i vand
  • 8 tortillas - usødede fuldkornspandekager, ca. 20 cm i diameter
  • 3 dl medium salsa - krydret tomatsauce
  • 1 tsk groft salt
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Mozzarella 15%

Skyrdressing

  • 1 liter groft strimlet hjertesalat
  • 2 dl friske korianderblade

Tilbehør

  • limefrugter i både

Fremgangsmåde:

Hæld kikærterne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af. Mos kikærterne groft med en gaffel. Læg 4 tortillapandekager på en plade med bagepapir. Fordel salsa, mosede kikærter, salt, peberfrugt og revet ost på pandekagerne. Læg de sidste 4 tortillas ovenpå og dæk med alufolie - stop det lidt ned under de fyldte quesadillas, så det ligger fast. Bag dem midt i ovnen.

Skyrdressing

Vend skyr, salt og peber sammen og smag dressingen til.

Læg en bund af salat på et stort fad og fordel de varme quesadillas ovenpå - evt. delt i halve eller kvarte. Fordel korianderen på pandekagerne og spis dem straks med iskold skyrdressing og lime.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 24 %
Print