Ristede asparges med salatost

Når de spæde aspargesskud dukker op, er det med at slå til og nyde dem i hele sæsonen, hvor smagen er i top.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ristede asparges med salatost

Når de spæde aspargesskud dukker op, er det med at slå til og nyde dem i hele sæsonen, hvor smagen er i top.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skyl aspargesene og knæk de nederste seje stykker af. Læg aspargsene i et ovnfast fad og vend dem med olien. Smuldr osten hen over og drys med mandelflager. Gratiner øverst i ovnen - indtil ost og mandler er gyldne.

Gratinering

7-10 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 67 %
Print