Ristet rugbrød med laks og limecreme

Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ristet rugbrød med laks og limecreme

Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet.

12 stk

Antal portioner
  • 6 skiver ristet rugbrød (ca. 250 g)
  • 100 g koldrøget laks

Limecreme

Pynt

  • fintklippet purløg
  • rødbedeblade

Fremgangsmåde:

Halvér rugbrødet på langs og skær laksen i 12 stykker af rugbrødets længde.

Limecreme

Rør kvark, cremefraiche og de øvrige ingredienser sammen og smag til.

Smør limecremen på rugbrødet og top med laks. Pynt med purløg og rødbedeblade.

Tips

Rist evt. lidt ekstra rugbrød til at dyppe i den overskydende limecreme.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %
Print