Rugmelspaneret fisk med mild remoulade

Rugmelspaneret fisk med mild remoulade er en opskrift på en fiskreret som er både sund og velsmagende. Glæd dig til at sætte tænderne i de krydrede kartofler, den milde hjemmelavede remoulade og de sprødstegte rødspættefileter!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rugmelspaneret fisk med mild remoulade

Rugmelspaneret fisk med mild remoulade er en opskrift på en fiskreret som er både sund og velsmagende. Glæd dig til at sætte tænderne i de krydrede kartofler, den milde hjemmelavede remoulade og de sprødstegte rødspættefileter!

Antal portioner
  • 700 g kartofler i ½ cm stave
  • 300 g søde kartofler i ½ cm stave
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1 tsk groft salt

Mild remoulade

  • 500 g rødspættefileter eller makrelfileter
  • 1 dl mælk
  • 50 g rugmel
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 45 g smør

Tilbehør

  • 450 g dampede ærter

Fremgangsmåde:

Skyl og tør grøntsagerne i et viskestykke. Vend grøntsagerne med olie, chilisauce samt salt - (evt. peber, afhængigt af, hvor krydret den anvendte sauce er). Fordel grøntsagerne i et jævnt lag på en plade med bagepapir. Bag grøntsagerne midt i ovnen - kartoflerne skal forblive lyse og bløde.

Mild remoulade

Rør kvark, piccalilly og de øvrige ingredienser sammen. Stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Rens fiskene og se dem efter for ben. Skær dem i 2-3 stykker hver. Vend fiskestykkerne først i mælk og derefter i salt-peberkrydret rugmel. Steg fiskene ad to omgange i smør ved jævn til svag varme ca. 3 min. i alt - vend af og til.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %
Print