Sandwich med kartoffel, løg og roastbeef
30 min

Sandwich med kartoffel, løg og roastbeef

Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med kartoffel, løg og roastbeef

Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.

Antal portioner
  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • ¾ spsk grov sennep
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kolde kogte kartofler i små tern
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 4 ristede afkølede fuldkornsboller (ca. 320 g)
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 100 g syltet græskar
  • 50 g ristede løg
  • 100 g fintsnittet hjertesalat

Fremgangsmåde:

Blend hytteost, sennep, citronsaft, salt og peber til en glat creme i en foodproccesor. Vend cremen med kartofler og løg. Smag til.

Smør cremen på bollens bund og top. Fordel de øvrige ingredienser i bollerne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %
Print