Sennepssild med citronsyltede rødløg

De sødlige marinerede sild får rigtig godt modspil af den lidt skarpe sennepsdressinger og de syrlige løg. En god start på frokosten.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sennepssild med citronsyltede rødløg

De sødlige marinerede sild får rigtig godt modspil af den lidt skarpe sennepsdressinger og de syrlige løg. En god start på frokosten.

Antal portioner
  • ½ liter vand
  • 2 spsk gule sennepskorn
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk flydende honning
  • ¾ tsk groft salt
  • 4 marinerede sild i mundrette stykker (ca. 300 g)

Citronsyltede rødløg

  • 2 rødløg i halve, tynde skiver (ca. 150 g)
  • 4 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 2 dl brøndkarse
  • 8 skiver rugbrød
  • 75 g smør

Fremgangsmåde:

Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt sennepskorn og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Lad sennepskornene dryppe af i en sigte. Vend de afdryppede sennepskorn i skyren sammen med sennep, honning og salt. Kom sildestykkerne i dressingen og stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til

Citronsyltede rødløg

Vend løg, citronsaft og salt sammen og lad dem trække i mindst 15 min. Smag til. Lad løgene dryppe af i en sigte.

Kom de citronsyltede løg i en skål. Anret sennepssildene på et lille fad. Pynt med brøndkarse og server med rugbrød og smør.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 44 %
Print