Koteletter i fad

Man forstår godt, hvorfor koteletter i fad er så populært - det smager bare godt.
Antal portioner
Bedømmelse (64 vurderinger)

Min bedømmelse:

Koteletter i fad

Man forstår godt, hvorfor koteletter i fad er så populært - det smager bare godt.

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 svinekoteletter
  • 500 g champignoner i kvarte
  • 1 spsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl Karolines Køkken® Bearnaisesauce
  • 1 dl grofthakket kruspersille
  • ½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. ½ min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad (ca. 5 x 18 x 31 cm). Svits champignonerne i ca. 5 min. eller til de er tørre. Rør majsstivelsen i tomaterne. Tag panden af varmen og vend tomater, bearnaisesauce, persille, sukker, salt og peber godt sammen med champignonerne. Hæld saucen over koteletterne og bag retten midt i ovnen.

Tip

Du kan fryse Karolines Køkken® Bearnaisesauce. Lad saucen tø op i køleskabet.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %
Print