29809 kJ / 7125 kcal
1295 kJ / 310 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 3 % | 2,3 g |
Fedt: | 90,6 % | 31,7 g |
2
Skorzonerrødder
|
|
---|---|
½ liter
Olie til fritering, fx rapsolie
|
|
1 nip fint salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
½ kg
Rensede svampe, fx kantareller, bøgehatte og østershatte
|
|
1
Finthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
125 g
Rensede spinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
125 g
Smør
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
¼ dl
Vand
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Letpisket piskefløde
|
600 g
Godt afpudset rygstykke af hellefisk (loin)
|
|
---|---|
1 spsk
Smeltet smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Hakkede, smuttede mandler
|
Friske brombær
|
|
---|---|
Friske krydderurter, fx dild, kørvel og purløg
|
|
Olivenolie
|
|
Friskpresset citronsaft
|