Pærer Belle Helene
30 min

Pærer Belle Helene

Pærer Belle Helene er en simpel og lige til opskrift. De halve pærer smager himmelsk akkompagneret af den lækre chokoladesauce og den cremede vaniljeflødeis.
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pærer Belle Helene

Pærer Belle Helene er en simpel og lige til opskrift. De halve pærer smager himmelsk akkompagneret af den lækre chokoladesauce og den cremede vaniljeflødeis.

Antal portioner
  • 1 dåse syltede pærer (a ca. 825 g)

Chokoladesauce

  • ½ liter vaniljeflødeis

Fremgangsmåde:

Hæld saften fra pærerne.

Chokoladesauce

Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i.

Skær isen i små stykker, og læg den i portionsglas. Fordel pærerne herpå. Hæld lidt af den varme chokoladesauce over og server resten til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 54 %
Print