Sort eller rød quinoa (eller en blanding af alle 3) er også flot til thai curryen. Thai curryen her er vegetarisk, men vil du servere kød til, smager det dejligt med stegte kyllingefileter.
7394 kJ / 1767 kcal
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 20,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 56,8 % | 11,9 g |
Fedt: | 23,1 % | 2,2 g |
3 spsk
Rød karrypasta
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
400 g
Skrællede søde kartofler i 1 x 1 cm tern
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 spsk
Fiskesauce eller sojasauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
450 g
Broccoli i buketter og stokken i skiver
|
|
1 dåse
Light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
|
1½ dl
Skyr naturel
|
3 spsk
Grofthakkede salte cashewnødder
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|
|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
240 g
Lys quinoa - koges
|