Vaniljekvark

Vaniljekvark

15 min
Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.
https://www.arla.dk/opskrifter/vaniljekvark-/

Sådan gør du

  • Rør kvark sammen med mælk, flormelis og vaniljesukker. Stil vaniljekvarken tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
Tip
  • Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.
Energiindhold for hele retten:

838 kJ / 200 kcal

Næringsindhold pr. 100g

381 kJ / 91 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 40,1 % 9 g
Kulhydrat: 57 % 12,8 g
Fedt: 2,9 % 0,3 g

Ingredienser

150 g Kvark
½ dl Mælk
1½ spsk Flormelis
½ spsk Vaniljesukker