Marinerede sild med cremefraichesauce
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Marinerede sild med cremefraichesauce

Spændende frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.

Antal portioner
  • 2 12 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • 2 spsk finthakket rødløg
  • 1 æble i meget tynde både, fx ingridmarie
  • 1 spsk mild sennep
  • 1 tsk karry
  • 12 tsk groft salt
  • 4 marinerede sildefileter

Pynt

  • rødløg i tynde skiver
  • klippet frisk karse

Tilbehør

  • 4 skiver rugbrød

Rør cremefraiche sammen med rødløg og de øvrige ingredienser. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Anret sildefileterne på tallerkener sammen med cremefraichesaucen. Pynt med rødløg og karse. Server groft rugbrød til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min