Bruschetta med hytteost og avocado
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Bruschetta med hytteost og avocado

En let og lækker version af den klassiske italienske bruschetta, hvor hytteosten tilføjer friskhed.

Antal portioner
  • 1 moden avocado
  • 1 tomat
  • 200 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 12 tsk groft salt
  • 1 lille fed hvidløg
  • 4 skiver landbrød
  • 25 g salat, fx ruccolasalat og rødbedeblade

Flæk avocadoen og fjern sten og skind. Hak avocadokødet groft, fx med en kniv. Halver tomaten og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Bland hytteosten med hakket avocado, tomattern og salt. Rist brødskiverne. Flæk hvidløgsfedet og gnid det på de ristede brødskiver. Fordel først lidt salat på de lune brød, derefter hytteostblandingen og til sidst resten af salaten. Server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 26 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min