Fyldte champignoner
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Fyldte champignoner

Bagte champignoner får en dejlig smag af umami og er en lækker snack at servere for dine gæster.

Antal portioner

3 stk. pr. person

  • 20 store champignoner
  • 1 spsk olivenolie
  • 34 dl finthakket bredbladet persille
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 2 spsk finthakkede chalotteløg
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk olivenolie
  • 100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern - smuldret
  • 4 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke

Rens champignonerne for jord, skær roden af og fjern stokkene (gem 10 stokke).

Hak stokkene fint (ca. 3 spsk i alt) og bland dem sammen med olie, persille, hvidløg, løg, salt og peber. Pensl bunden af champignonerne med olie og fordel fyldet heri. Læg de fyldte champignoner på en plade med bagepapir. Del hver skive parmaskinke i 5 stykker. Drys ost i champignonerne og læg herpå et stykke parmaskinke. Bag de fyldte champignoner midt i ovnen, til de er gyldne. Server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 2980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 70 %
  • Alkohol: 0 %