Lyssej med champignonsauce

En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.
Antal portioner
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lyssej med champignonsauce

En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.

Antal portioner

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg aspargeskartofler

Fremgangsmåde:

Rens, skyl og tør fisken. Del den i 4 lige store stykker. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits fiskestykkerne ca. 1 min. på hver side og læg dem i et ovnfast fad. Svits champignoner og løg i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt vermouth, fløde, salt og peber og lad saucen koge ved kraftig varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. Vend dild i og smag til. Fordel champignonsaucen hen over fisken og drys med ost. Gratiner retten midt i ovnen.

Gratinering

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 10330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 35 %
Print

Produkter i opskriften