Toscakage
                                
                                    1 time 30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  30 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        
    Sandkage med et strejf af frisk citron - toppet med blød karamelliseret mandelfyld.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Æg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    125 g
                                                Sukker (ca. 1½ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Smeltet smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Hvedemel (ca. 1¾ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Bagepulver
                                            
                                     
                                 | 
                                
Mandelfyld
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Hakkede mandler
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Smeltet smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Sukker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Piskefløde
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Sirup
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Hvedemel
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Mandelfyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt 1 ½ tsk flagesalt til mandelfyldet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1778 kJ / 425 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g | 
| Protein: | 5,1 g | 
| Fedt: | 27,1 g | 
| Kulhydrat: | 40,5 g |