Andebrystspid med majs

Barbecuemarineret grillet andebryst serveret med grillede ostepakker og cherrytomater.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Andebrystspid med majs

Barbecuemarineret grillet andebryst serveret med grillede ostepakker og cherrytomater.

Antal portioner
  • 16 bambusspyd - ca. 20 cm lange

Barbecuesauce

  • 1 tsk revet zittauerløg
  • 1 knust hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk brun farin
  • ½ tsk stødt ingefær
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¼ tsk tabascosauce
  • ¼ tsk worcestershiresauce
  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • 2 små kogte majskolber

Tilbehør

  • 100 g Cheasy® M 6% (10+)
  • 8 laurbærblade
  • 1 hvedemelstortilla
  • 200 g cherrytomater

Fremgangsmåde:

Læg bambusspyddene i koldt vand i ca. ½ time.

Barbecuesauce

Blend alle ingredienserne til barbecuesaucen eller brug en færdigkøbt sauce.

Skær andekødet i tynde skiver og marinér det i barbecuesaucen ca. ½ time. Skær majskolberne i tykke skiver. Fold andekødskiverne en gang, og fordel andekød og majskolber, ikke for tæt, på 8 tynde bambusspid. Grill andespyddene ca. 8 minutter - alt efter grillens varme. Pak dem ind i alufolie og lad kødet trække.

Skær imens osten i 8 stykker og riv hvedetortillaen i 8 stykker. Fold tortilla omkring osten sammen med et laurbærblad. Grill ostepakkerne få minutter, til osten begynder at smelte. Laurbærbladene spises ikke med. Nyd evt. med ekstra barbecuesauce og cherrytomater.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 30 %
Print