Berberiandebryst med peberfrugtsauce

Berberiandbryst i peberfrugtsauce med cognac. Hvis der skal ske lidt andet!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Berberiandebryst med peberfrugtsauce

Berberiandbryst i peberfrugtsauce med cognac. Hvis der skal ske lidt andet!

Antal portioner
  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt

Peberfrugtsauce

Tilbehør:

  • 1 kg aspargeskartofler

Fremgangsmåde:

Rids skindet på andebrystet og drys med peber. Varm smørret i en pande til det er gyldent, og steg bryststykket med skindsiden nedad ved svag varme i ca. 12 min. Vend det og steg kødsiden i ca. 15 min, til bryststykket er gennemstegt. Tag kødet af panden og drys med salt. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min.

Peberfrugtsauce

Svits løgene i stegeskyen i ca. 1 min. Tilsæt peberfrugterne og svits dem i ca. 2 min. Tilsæt salt, cognac og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme i ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Skær bryststykket fra den spidse ende i tynde skrå skiver. Hæld peberfrugtsaucen på varme tallerkener og læg brystskiverne herpå.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 42 %
  • Alkohol: 3 %
Print

Vin match

Caménere Maipo Valley, Chile

God rødvin på carmenere-druen, gerne reserva Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt