Blomkålssalat og stegte kyllingelår
1 timer

Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blomkålssalat og stegte kyllingelår

Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 1 kg kyllingeoverlår
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Blomkålssalat

  • 1 renset blomkål (ca. 550 g)
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1½ dl fintklippet purløg
  • 1 tsk groft salt
  • 150 g rensede friske hindbær

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Fremgangsmåde:

Stegte kyllingelår

Rens og tør kyllingestykkerne. Læg dem i en lille bradepande og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Fjern den groveste stilk fra blomkålen. Skær de øvrige stilke i små tern og del resten af blomkålen i bittesmå buketter. Rør hytteost, honning, eddike, purløg (gem lidt til pynt) og salt sammen og vend blomkålen i. Smag til. Kom blomkålssalaten i en skål og pynt med hindbær.

Server de stegte kyllingelår og blomkålssalaten sammen med nykogte kartofler.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %
Print