Chilirejer med hvidløg

Chilirejer smager fantastisk. Top en salat eller pastaret med rejerne eller spis dem som de er.
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chilirejer med hvidløg

Chilirejer smager fantastisk. Top en salat eller pastaret med rejerne eller spis dem som de er.

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 400 g pillede rå tigerrejer eller store rejer
  • 1 finthakket mild rød chilipeber
  • 3 små knuste hvidløgsfed
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili, hvidløg, ingefær og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt rejer og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt korianderblade, citronsaft og salt - vend godt rundt og smag til. Server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 57 %
Print