9-10 min. ved 175° - traditionel ovn.
I stedet for ferskner i flødeskummet, smager det også dejligt friskt med syltede abrikoser.
Her har du en roulade i sin mest enkle form.
9071 kJ / 2168 kcal
1125 kJ / 269 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 4,6 % | 3 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 28,6 g |
Fedt: | 52,2 % | 15,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
2
Æg
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
3 spsk
Kartoffelmel
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
50 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
15 g
Smør - smeltet
|
4
Halve ferskner fra dåse (ca. 200 g)
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2 spsk
Flormelis
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sigtet flormelis
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|