Texmex osten giver en dejlig stærk smag i cordon bleu'en - men vil du hellere have en mere mild oplevelse, kan du skifte den ud med en almindelig revet ost - eller en skive ost. I stedet for spidskål kan du bruge hvidkål.
12216 kJ / 2920 kcal
457 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,1 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 35 % | 9,4 g |
Fedt: | 40,9 % | 5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
3
Bagekartofler i både (ca. 500 g)
|
|
---|---|
4
Gulerødder i mindre stykker
|
|
2
Rødbeder i både
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Knust rålakrids
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Groft hakket bredbladet persille
|
4 skiver
Kalvefilet (ca. 400 g)
|
|
---|---|
50 g
Revet tex mex ost
|
|
8 skiver
Serrano skinke
|
|
50 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
2
Æg
|
|
1½ dl
Rasp
|
|
40 g
Smør
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
2
Groftrevne gulerødder
|
|
1
Æble i fine tern, fx ingrid marie
|
¼ liter
Creme fraiche
|
---|