Crostini med røget torsk, purløg og radiser

En fin lille sommersag, der også kan tillaves med laks. Server crostinien som snack eller forret.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Crostini med røget torsk, purløg og radiser

En fin lille sommersag, der også kan tillaves med laks. Server crostinien som snack eller forret.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 20 skiver flutes skåret tyndt
  • 300 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 150 g radiser i skiver
  • 3 spsk fintklippet purløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g røgede torsk (bestilles hos fiskemanden)

Fremgangsmåde:

Kom brødskiverne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til de er tørre og sprøde.

Rør kvark, radiser, purløg, citronsaft, salt og peber sammen. Læg en skefuld af blandingen på crostinierne og kom en skive røget torsk på toppen. Pynt med purløg og finthakkede radiser.

Tips

Røget torsk kan erstattes med varmrøget laks.

Hvis kvarkblandingen er meget tyk, kan der tilsættes 1 spsk mælk.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 9 %
Print