Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.
9212 kJ / 2202 kcal
307 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 32,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 46 % | 8,3 g |
Fedt: | 21,9 % | 1,8 g |
Her en dejlig opskrift på farsbrød med ost i farsen.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
500 g
Frossen, optøet helbladet spinat
|
---|
400 g
Hakket grisekød (ca. 12% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Hytteost
|
|
1 dl
Mælk
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
1 kg
Mellemstore, skrællede kartofler i både
|
|
---|---|
5
Rødløg i både (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|