Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Kom gerne salatblade i forårsrullerne. Bladene er fleksible og gør det nemmer at rulle rullerne. Du kan også komme friske korianderblade i forårsrullerne.
8334 kJ / 1992 kcal
527 kJ / 126 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 34,8 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 24,7 % | 7,7 g |
Fedt: | 40,5 % | 5,8 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1
Moden avocado i strimler (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1
Æble i strimler (ca. 125 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
16 plader
Rispapir (ca. 160 g)
|
|
75 g
Hjertesalat i strimler
|
|
2
Gulerødder i tynde stave (ca. 100 g)
|
|
100 g
Blancherede slikærter i lange strimler
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 100 g)
|
1
Æg
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|
|
75 g
Rasp, fx panko (ca. 3 dl)
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Flækkede, rensede kyllingeinderfileter
|
Hoisinsauce, sød chilisauce eller japansk sojasauce
|
---|