Fyldte brød med spinat og ost
30 min

Fyldte brød med spinat og ost

Hurtig bagte og mættende, passer lige godt på buffet som til udflugt.
Bedømmelse (23 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldte brød med spinat og ost

Hurtig bagte og mættende, passer lige godt på buffet som til udflugt.

6 stk. pr. portion

Antal portioner
  • ½ spsk smeltet smør
  • ½ tsk havsalt, fx maldon

Fremgangsmåde:

Kom spinaten i en sigte og pres væden fra. Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og pensl halvdelen med fedtstof. Fordel herpå spinat, ost og oregano og fold den anden halvdel over og luk pizzaen godt - nip kanten sammen.

Pensl med fedtstof og drys med salt. Bag det fyldte brød midt i ovnen. Lad det køle let af på en bagerist inden servering.

Tips

Server fx brødet sammen med en tomatsalat og grillet kød og du har et aftensmåltid.

Brødet kan evt. lunes på grillen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 39 %
Print