Fyldte brød med spinat og ost

Fyldte brød med spinat og ost

30 min
Disse fyldte spinatbrød er hurtigt bagt og mætter godt. Brødene er fyldt med spinat og ost - og de er dejlige både på en buffet og som tilbehør til i suppe. Og så er de fyldte brød perfekte at tage med i madpakken eller på udflugt.
https://www.arla.dk/opskrifter/fyldte-brod-med-spinat-og-ost/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn

Fyldte spinatbrød
  • Kom spinaten i en sigte og pres væden fra.
  • Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og pensl halvdelen af pizzaen med halvdelen af olien. Fordel herpå spinat, ost og oregano og fold den anden halvdel af dejen over.
  • Luk pizzaen godt - nip kanten sammen. Pensl med resten af olien og drys med salt.
  • Bag det spinatbrødet midt i ovnen og ad det køle let af på en bagerist inden servering.

Server fx brødet sammen med en tomatsalat og grillet kød og du har et aftensmåltid. Spinatbrødet kan evt. lunes på grillen.

Energiindhold for hele retten:

7284 kJ / 1741 kcal

Næringsindhold pr. 100g

889 kJ / 213 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 16,6 % 8,7 g
Kulhydrat: 43,6 % 22,8 g
Fedt: 39,8 % 9,6 g
Mere inspiration

Endnu et lækkert brød - skønt italiensk tomatbrød.

Bruschetta
20 min
Bruschetta
(35)

Ingredienser

Fyldte spinatbrød
250 g Optøet, frossen helbladet spinat
1 Firkantet pizzadej (ca. 400 g)
1 spsk Rapsolie
150 g Revet cheddar- og maasdammerost
2 tsk Tørret oregano
½ tsk Havsalt, fx maldon