Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry
30 min

Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry

Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldte pitabrød - af en rest boller i karry

Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.

Antal portioner
  • en rest kogte ris
  • 3 groftrevne gulerødder
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g ananas i stykker (dåse) - afdryppede
  • 75 g rosiner
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • en rest kødboller - i skiver
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • 6 pitabrød, fx fuldkorn

Fremgangsmåde:

Rør karrysauce, yoghurt, ananassaft og sukker sammen. Stil karrydressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag evt. til med salt og peber.

Bland imens ris, revet gulerod, agurketern, ananastykker, rosiner, salt og peber. Smag rissalaten til og anret den i en skål. Skær kødbollerne i skiver og læg dem på et lille fad, på en bund af babysalatblade.

Lun pitabrødene midt i ovnen. Skær brødene midt over og server dem sammen med rissalat, kødboller og karrydressing.

Tip

Karrydressingen egner sig også godt i en sandwich med salat, kylling og bacon.

Luning

Ca. 5 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 15 %
Print