Du kan bruge græskarkernerne fra græskarret i stedet for de købte. Skyl græskarkernerne i en sigte og rist dem i ovnen i ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
Græskartærten kan fryses uden flødeskum og græskarkerner.
19134 kJ / 4573 kcal
1104 kJ / 264 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 38,4 % | 25 g |
Fedt: | 54,6 % | 16,3 g |
Endnu en lækker sød græskarfyldt kage - uhm!
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
|
150 g
Koldt smør
|
|
1
Æggeblomme
|
|
1 spsk
Vand
|
450 g
Hokkaido græskar i tern
|
---|
3
Æg
|
|
---|---|
75 g
Mørkt muscovadosukker (ca. 1¼ dl)
|
|
75 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1 dl
Mælk
|
|
½ spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Stødt kanel
|
|
1½ tsk
Stødt ingefær
|
|
⅛ tsk
Muskatnød
|
2 spsk
Sukker
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
75 g
Græskarkerner
|
|
⅛ tsk
Fint salt
|
1½ dl
Piskefløde
|
---|