Grillet fennikel med smør, revet ost og ristede nødder

En skøn lille grøntsagsret, der smager fantastisk - enten som en lille forret med brød eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød. Grill fenniklen på havegrillen eller på en grillpande.
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillet fennikel med smør, revet ost og ristede nødder

En skøn lille grøntsagsret, der smager fantastisk - enten som en lille forret med brød eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød. Grill fenniklen på havegrillen eller på en grillpande.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Vask fenniklerne og skær det nederste af bunden - ikke hele bunden, de skal stadig hænger sammen. Skær dem i 1 cm brede skiver og kog dem ca. 2. min i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte. Grill fennikelskiverne på en grillpande eller en havegrill - ca. 2 min. på hver side. Anret dem på en fad, fordel smørret henover og drys med ost og nødder.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 75 %
Print