Grøntsagsgryde med pasta og skyr-topping
60+ min

Grøntsagsgryde med pasta og skyr-topping

Pift dine vegetarretter op med skyr-topping. Det er både lækkert og fyldt med smag.
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grøntsagsgryde med pasta og skyr-topping

Pift dine vegetarretter op med skyr-topping. Det er både lækkert og fyldt med smag.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 stilke bladselleri i skrå skiver
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 2 gulerødder i mindre stykker
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
  • ¼ liter vand
  • 200 g tørret pasta, fx skruer
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 dåse afdryppede majskerner
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 1 dl finthakkede friske basilikumblade
  • ¼ tsk stødt chili

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bladselleri, løg og gulerødder i ca. 1 min. Tilsæt tomater, vand, pasta og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min., eller til pastaen er mør - rør af og til. Kom majs, bønner, basilikum og chili i retten, varm grøntsagsgryden godt igennem og smag til.

Rør skyr, ravigottesauce og salt sammen. Smag skyren til. Fordel grøntsagsgryden i skåle og kom en klat skyr på toppen. Pynt med basilikum og server med groft brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 14 %
Print