Smør evt. overbollerne med noget af dippen. Pynt evt. med friske korianderblade.
11365 kJ / 2716 kcal
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 17,2 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 52,8 % | 14,3 g |
Fedt: | 30 % | 3,7 g |
200 g
Kvark
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Røget paprika
|
|
¼ tsk
Stødt chili
|
3 spsk
Sukker
|
|
---|---|
½ dl
Ufarvet lagereddike
|
|
½ dl
Vand
|
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
250 g
Røde og gule cherrytomater i kvarte
|
|
¾ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4
Grove burgerboller
|
|
---|---|
1
Avocado i skiver (ca. 150 g)
|
|
½ liter
Renset rucolasalat (ca. 50 g)
|
200 g
Halloumi ost
|
---|
1 kg
Ovnstegte kartofler
|
---|