Jordbærgrød med mælk
Bedømmelse (12)

Min bedømmelse:

Jordbærgrød med mælk

Du kan lave dejlig hjemmelavet frugtgrød af stort set alle bær. Mums...!

Antal portioner
  • 12 kg jordbær
  • 1 12 dl vand
  • 5 spsk sukker
  • 3 spsk majsstivelse
  • 2 spsk vand

Tilbehør

  • 3 dl mælk eller fløde

Skyl og nip bærrene. Kog dem møre 2-3 min. i vand og tilsæt sukker. Rør maizenaen ud i koldt vand og rør jævningen i grøden under omrøring. Kog grøden i ca. 1 min. og smag til. Server grøden lun eller kold med mælk eller fløde til.

ølgende frugter er også velegnede til frugtgrød

Hindbær, stikkelsbær, blommer (udstenede), tyttebær, brombær, ligesom blandinger af frugt - fx jordbær og rabarber.

Tilberedningstid: 15 min

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 17 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: