Kanel-panna cotta

Dejlig nem panna cotta på fløde og skyr med smag af kanel. Kanel kan undlades for variationens skyld, ligesom der kan bruges andre typer marmelade på toppen.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kanel-panna cotta

Dejlig nem panna cotta på fløde og skyr med smag af kanel. Kanel kan undlades for variationens skyld, ligesom der kan bruges andre typer marmelade på toppen.

Antal portioner
  • 2 dl tyttebærsyltetøj

Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mos dem sammen med lidt af sukkeret. Kog fløden med sukker, vaniljekorn- og stang, stødt kanel og kanelstænger i 2-3 min. Sigt flødeblandingen og lad den køle til den er lillefingervarm. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og bland det i den lune flødeblanding. Rør til husblassen er helt opløst og vend det sammen med skyr. Hæld panna cottaen i portionsglas og stil den tildækket på køl ca. 3 timer.

Lun tyttebærmarmeladen så den bliver flydende og fordel den herefter på glassene med panna cotta. Stil den på køl ca. ½ time.

Tip

Desserten kan laves dagen før.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %
Print