Kartoffelomelet med røget makrel

Med denne opskrift på kartoffelomelet med røget makrel er du sikret en lækker hovedret som både mætter og behager.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelomelet med røget makrel

Med denne opskrift på kartoffelomelet med røget makrel er du sikret en lækker hovedret som både mætter og behager.

Antal portioner
  • 1 røget makrel
  • 150 g radiser i kvarte

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød

Fremgangsmåde:

Rør æg, fløde og vand sammen med et piskeris. Tilsæt purløg, salt og peber. Skær kartoflerne i halve. Lad smørret smelte i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartoflerne ved jævn varme i ca. 3 min. Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen over kartoflerne. Skub forsigtigt i omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten (uden låg) i ca. 25 min.

Rens makrellen for skind og ben og del fisken i mindre stykker.

Ved serveringen

Anret makrel og radiser på et fad. Lad forsigtigt kartoffelomeletten glide over på et andet fad, der er varmt, og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 54 %
Print