Hvis fedtstoffet bruser under kogningen, er det fordi der er for mange klejner i gryden. Klejnerne kan gemmes i en kagedåse i ca. 1 uge. Varm dem på en brødrister eller i ovnen.
Klejnerne kan fryses. Varm de optøede klejner på en brødrister eller i ovnen.
25336 kJ / 6055 kcal
2690 kJ / 643 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 1,6 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 16,5 % | 26,2 g |
Fedt: | 81,9 % | 59,5 g |
1
Stort æg
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
1 spsk
Cognac
|
|
½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
500 g
Palmin eller raffinol - til kogning
|
---|