Krydrede nødder

En salt, sød og krydret snack.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydrede nødder

En salt, sød og krydret snack.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 1 dl cashewnødder
  • 1 dl smuttede mandler
  • ¼ tsk groft salt
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 dl tørrede abrikoser i strimler

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Svits nødder og mandler i 1-2 min. Tilsæt salt og garam masala og svits i yderligere ca. 1 min. Vend abrikoser i og hæld de krydrede nødder i en skål. Lad dem køle af og server.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 65 %
Print

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Disse krydrede nødder skal ledsages af hvidvin, og gerne en vin lavet på viognier-druen fx fra Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry