Kvarkfranskbrød

Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kvarkfranskbrød

Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.

15 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

Smørret smeltes, mælken tilsættes og gæren røres ud heri. Sukker, salt og 250 g af melet røres i, så dejen bliver lind. Derefter røres kvarken i og til sidst resten af melet. Dejen æltes, hæves ca. 25 min. og formes til 2 brød, der efterhæves på pladen i ca. 15 min. Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen.

Tip

Ønskes brødene bagt i form, anvendes der kun 800 g mel til opskriften.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 18290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 12 %
Print