Det er også dejligt med dampede grøntsager til kyllingen, fx bønner, broccoli eller grønne asparges.
12634 kJ / 3020 kcal
590 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 19,3 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 37 % | 12,8 g |
Fedt: | 43,7 % | 7 g |
Lyst til endnu en gryderet? Her er en klassisk lækker hjemmelavet paprikagryde.
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
50 g
Smør
|
|
1
Hakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2½ dl
Hønsebouillon
|
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
Hakket frisk kruspersille
|
---|
320 g
Løse ris, parboiled (koges) (ca. dl)
|
|
---|---|
1
Frisk grøn salat
|