Kylling i paprikasauce

Kylling i paprikasauce er en lækker og velsmagende opskrift med dejlig mager kylling. Glæd dig til at prøve den.
Bedømmelse (38 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling i paprikasauce

Kylling i paprikasauce er en lækker og velsmagende opskrift med dejlig mager kylling. Glæd dig til at prøve den.

Antal portioner
  • 2 kyllinger ( a ca. 900 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 tsk delikatessepaprika
  • 50 g smør
  • 1 hakket stort skalotteløg
  • 1 lille knust fed hvidløgsfed
  • 2½ dl hønsebouillon
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 spsk hvedemel

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • eller 240 g flutes

Fremgangsmåde:

Del hver kylling i 4 dele. Gnid kyllingestykkerne med salt og paprika. Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af gryden. Svits løg og hvidløg i resten af stegesmørret. Læg kyllingerne tilbage i gryden. Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de er møre, ca. ½ time. Tag kyllingestykkerne op. Rør fraiche og mel sammen. Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem. Smag saucen til. Hæld den over kyllingestykkerne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 15870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,5 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 38 %
Print