Kylling med vindruer

Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!
Bedømmelse (25 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling med vindruer

Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød eller 1 kg kartofler

Fremgangsmåde:

Del kyllingen i 4 stykker, fjern skindet og gnid stykkerne med karry. Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt bouillon og fløde og lad kyllingestykkerne koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller til de er møre. Tag stykkerne op på et fad og hold dem varme. Er saucen for tynd, kan du koge den ind. Kom vindruerne i og lad dem koge med ved svag varme i 2-3 min. Tilsæt salt, smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 55 %
Print

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne lækre ret bør serveres en fyldig, frugtfuld hvidvin, fx på viognier-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling