Kylling og hvidkål i garam masalacreme

Garam masala er en stærk indisk krydderiblanding - her brugt til at spice kylling og hvidkål
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling og hvidkål i garam masalacreme

Garam masala er en stærk indisk krydderiblanding - her brugt til at spice kylling og hvidkål

Antal portioner
  • 300 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 500 g fintsnittet hvidkål
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 300 g stenfri blå og grønne vindruer i halve
  • 25 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 tsk garam masala
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kyllingekødet i ca. 3 min. - vend af og til. Kom hvidkål i panden og steg, under omrøring, i ca. 2 min. Tilsæt fløde, vindruer, nødder, garam masala, salt og peber. Bring retten i kog og smag til.

Kom nudlerne i en stor skål, hæld kylling og hvidkål i garam masalacreme over og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %
Print