Lette flødekartofler med intens smag

Lette flødekartofler - stadig med samme gode smag, men med meget mindre fedt.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lette flødekartofler med intens smag

Lette flødekartofler - stadig med samme gode smag, men med meget mindre fedt.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Læg kartofler og løg taglagt i et ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm). Hæld vandet ved og drys med timian, paprika, salt og peber. Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 45 min. Hæld fløden over kartoflerne og bag dem færdige de sidste 15 min. Lad kartoflerne hvile tildækket i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 18 %
Print