Marinerede jordbær
1 timer

Marinerede jordbær

Friske danske sommerjordbær er også rigtig gode i en marinade og med masser af jordbærflødeskum på toppen.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Marinerede jordbær

Friske danske sommerjordbær er også rigtig gode i en marinade og med masser af jordbærflødeskum på toppen.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Pil og skyl jordbærrene og skær dem i halve. Kom dem i en skål og tilsæt appelsinsaft, sukker og cointreau. Lad jordbærrene marinere tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Bland marmelade og piskefløde sammen i en skål og pisk det til et let skum.

Anret de marinerede jordbær i skåle og pynt med jordbærflødeskum.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 49 %
  • Alkohol: 7 %
Print