8585 kJ / 2052 kcal
803 kJ / 192 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 14,5 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 13,3 g |
Fedt: | 57,3 % | 12,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
100 g
Optøede frosne ærter
|
|
---|---|
3
Mynteblade
|
|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Fraiche
|
4
Fileter af matjessild i mundrette stykker (ca. 250 g)
|
---|
12
Grillede grønne asparges (ca. 175 g)
|
|
---|---|
2 dl
Ærteskud
|
|
200 g
Tynde skiver ristet rugbrød
|
|
75 g
Koldt smør
|