Matjes sild i ærtedressing

En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten....ja, hvilken som helst forkost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Matjes sild i ærtedressing

En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten....ja, hvilken som helst forkost.

Antal portioner
  • 4 fileter af matjessild i mundrette stykker (ca. 250 g)
  • 12 grillede grønne asparges (ca. 175 g)
  • 2 dl ærteskud
  • 200 g tynde skiver ristet rugbrød
  • 75 g koldt smør

Fremgangsmåde:

Hak ærter, mynteblade, limesaft, salt og ½ dl af fraichen i en hurtighakker. Kom blandingen i en skål og vend forsigtigt resten af fraichen i. Stil ærtedressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Vend sildestykkerne i ærtedressingen og smag til. Fordel evt. sild og ærtedressing i små portionsskåle.

Server matjessild i ærtedressing sammen med grillede grønne asparges, ærteskud, tynde ristede rugbrødsskiver og smør.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 57 %
Print